15 jul 2016 12:20

15 jul 2016 12:20

Entré hälsar välkommen

GULLSPÅNG: Invigde nya infarten

En glad och lite uppsluppen delegation invigde under fredagen parkeringsplatsen vid infarten till Gullspång.

– Det här har vi väntat på länge, sa Carina Gullberg (S), som istället för att klippa band gjorde en smärre styrkeinsats.

Tillsammans med Suzanne Michaelsen-Gunnarsson (S), ordförande i tekniska nämnden samt Peter Ramberg, före detta ledamot i områdesgruppen Gullspång, lyfte hon bort det återstående staketet och därmed kunde parkeringen förklaras vara invigd.

Att i ordningsställandet av marken är en efterlängtad åtgärd betonade Eric Mellberg (M) i ett kort tal. Vidare berättades att kommunen har ambitionen att fortsätta göra infarten inbjudande genom att bland annat måla de nyinköpta fastigheterna.

– Det rör sig i första hand om lokalerna vid före detta Brandbergs järn, inte hyreshuset Klockaren, sa C Gullberg.

– Det här har vi väntat på länge, sa Carina Gullberg (S), som istället för att klippa band gjorde en smärre styrkeinsats.

Tillsammans med Suzanne Michaelsen-Gunnarsson (S), ordförande i tekniska nämnden samt Peter Ramberg, före detta ledamot i områdesgruppen Gullspång, lyfte hon bort det återstående staketet och därmed kunde parkeringen förklaras vara invigd.

Att i ordningsställandet av marken är en efterlängtad åtgärd betonade Eric Mellberg (M) i ett kort tal. Vidare berättades att kommunen har ambitionen att fortsätta göra infarten inbjudande genom att bland annat måla de nyinköpta fastigheterna.

– Det rör sig i första hand om lokalerna vid före detta Brandbergs järn, inte hyreshuset Klockaren, sa C Gullberg.