25 maj 2016 12:10

25 maj 2016 12:10

Systrar fixade fin fotoutställning i Kvarntorpet

OTTERBÄCKEN: Konstnärliga varvade med naturmotiv

– Det var en lyckad dag, mest kända ansikten från trakten men också några mera långväga besökare, säger Yvonne Adomson efter sin första fotoutställning.

Systrarna Yvonne Adamson, Otterbäcken och Ann-Louise Jern, Skara, hade en fotoställning i lördags i Kvarntorpet strax söder om Otterbäcken. Bland ett 40-talet fototavlor fanns mest naturmotiv men också några med mera konstnärlig inriktning.

Sköna maj?

– Vi är amatörfotografer som nu tog mod till oss och arrangerade en utställning. Nej, vi har ingen mer utställning planerad i nuläget. Vi har pratat om Sköna maj nästa år. Nu när Otterbäcken är med. Men vill folk komma och se på bilderna är de välkomna.

Systrarna Yvonne Adamson, Otterbäcken och Ann-Louise Jern, Skara, hade en fotoställning i lördags i Kvarntorpet strax söder om Otterbäcken. Bland ett 40-talet fototavlor fanns mest naturmotiv men också några med mera konstnärlig inriktning.

Sköna maj?

– Vi är amatörfotografer som nu tog mod till oss och arrangerade en utställning. Nej, vi har ingen mer utställning planerad i nuläget. Vi har pratat om Sköna maj nästa år. Nu när Otterbäcken är med. Men vill folk komma och se på bilderna är de välkomna.