02 maj 2016 09:15

02 maj 2016 09:15

Föraren försvann från olycksplatsen

GULLSPÅNG

En singelolycka inträffade vid Haddån utanför Gullspång under lördagsförmiddagen.

När polisen anlände hade föraren försvunnit, men vittnen ska ha sett att bilägaren befunnit sig på olycksplatsen. Mannen, som är född 1987 och hemmahörande i Gullspång, saknar körkort och därför har en anmälan om olovlig körning skrivits.

Bilägaren har i sin tur gjort en anmälan om bilstöld. Enligt honom har bilen stulits natten mellan fredag och lördag.

När polisen anlände hade föraren försvunnit, men vittnen ska ha sett att bilägaren befunnit sig på olycksplatsen. Mannen, som är född 1987 och hemmahörande i Gullspång, saknar körkort och därför har en anmälan om olovlig körning skrivits.

Bilägaren har i sin tur gjort en anmälan om bilstöld. Enligt honom har bilen stulits natten mellan fredag och lördag.