27 apr 2016 20:00

27 apr 2016 20:00

Öppet hus på Nimo

HOVA: Guidade turer

På valborgsmässoafton visar Nimo upp verksamheten.

– Vi kommer att ha guidade rundturer i fabriken. Det är verkligen intressant och lärorikt att på nära håll se hur våra robotar arbetar med att producera torkskåpen. Jag tror att både små och stora barn kommer uppskatta invigningskalaset, säger Andreas Bjelkholm, marknadsdirektör på Nimo.

Utbyggnaden på hela 2 000 kvadratmeter har kostat 30 miljoner kronor samt inneburit att Nimo kunnat fördubbla produktionskapaciteten.

– Vi kommer att ha guidade rundturer i fabriken. Det är verkligen intressant och lärorikt att på nära håll se hur våra robotar arbetar med att producera torkskåpen. Jag tror att både små och stora barn kommer uppskatta invigningskalaset, säger Andreas Bjelkholm, marknadsdirektör på Nimo.

Utbyggnaden på hela 2 000 kvadratmeter har kostat 30 miljoner kronor samt inneburit att Nimo kunnat fördubbla produktionskapaciteten.