06 apr 2016 06:00

06 apr 2016 06:00

Dags att stänga av Storgatan

GULLSPÅNG: Traditionell vårmarknad stundar

Det låter kanske mer drastiskt än vad det är. Storgatan ska dock bara stängas för att det är hög tid för traditionell vårmarknad.

Knallar kommer och intar genomfartsleden nu på lördag. Gullspångs IF administrerar det hela.

I år liksom förra året håller räddningstjänsten öppet hus. Jourstyrkan visar verksamheten och informerar om brandsäkerhet. Allt i syfte att locka intresserade till deltidsbrandkåren. Den djärve får chansen att med vissa hjälpmedel till hands släcka en brinnande docka. Det finns även möjligheten att åka en tur i brandbilen. Allt i den fromma förhoppningen att kittla framtidens brandmän och -kvinnor.

Knallar kommer och intar genomfartsleden nu på lördag. Gullspångs IF administrerar det hela.

I år liksom förra året håller räddningstjänsten öppet hus. Jourstyrkan visar verksamheten och informerar om brandsäkerhet. Allt i syfte att locka intresserade till deltidsbrandkåren. Den djärve får chansen att med vissa hjälpmedel till hands släcka en brinnande docka. Det finns även möjligheten att åka en tur i brandbilen. Allt i den fromma förhoppningen att kittla framtidens brandmän och -kvinnor.