14 mar 2016 10:54

14 mar 2016 10:54

Explosion på skola

HOVA: Räddningstjänsten ryckte ut

En explosion i silo på Regnbågsskolan medförde inga personskador

Strax efter klockan nio på måndagsmorgonen fick räddningstjänsten rycka ut till Regnbågsskolan i Hova. Larmet berodde på en explosion i en pelletssilo. Räddningstjänsten konstaterade att det inte fanns någon brandrisk och att inga personskador skett. Räddningsinsatsen är nu avslutad och läget är under kontroll. Undervisningen på skolan påverkas inte utan fortskrider som vanligt.

Under explosionen fläktes taket på upp på silon som står cirka 50 meter från skolan. Räddningstjänsten har undersökt silon med värmekamera och konstaterat att inga risker kvarstår. Orsaken till explosionen kommer att utredas.

Strax efter klockan nio på måndagsmorgonen fick räddningstjänsten rycka ut till Regnbågsskolan i Hova. Larmet berodde på en explosion i en pelletssilo. Räddningstjänsten konstaterade att det inte fanns någon brandrisk och att inga personskador skett. Räddningsinsatsen är nu avslutad och läget är under kontroll. Undervisningen på skolan påverkas inte utan fortskrider som vanligt.

Under explosionen fläktes taket på upp på silon som står cirka 50 meter från skolan. Räddningstjänsten har undersökt silon med värmekamera och konstaterat att inga risker kvarstår. Orsaken till explosionen kommer att utredas.