08 mar 2016 19:25

08 mar 2016 19:25

Timo Årets företagare

HOVA: Ägare och vd på Nimo prisades

Under tisdagskvällen delade Hova företagarförening ut utmärkelsen Årets företagare 2015.

– Som vd på Nimo har Timo Taiminen sett till att företaget utvecklats på ett mycket positivt sätt samt haft en god och varaktig lönsamhet, sa Lars-Göran Ytterberg, när han överlämnade diplom, tavla och blommor vid företagareföreningens årsmöte hållet på Hova konditori.

– Nimoverken AB är verkligen ett föredöme för näringslivet i Hova även för många företag som är verksamma på mindre landsortskommuner. Vi ser fram emot att ska inspirera andra företag att etablera sig i Hova med sitt fantastiska läge, sa L-G Ytterberg.

Timo Taiminen tackade för utmärkelsen och bjöd in företagarföreningen till en visning av Nimo.

MT ber att få återkomma med ett reportage om Nimo.

– Som vd på Nimo har Timo Taiminen sett till att företaget utvecklats på ett mycket positivt sätt samt haft en god och varaktig lönsamhet, sa Lars-Göran Ytterberg, när han överlämnade diplom, tavla och blommor vid företagareföreningens årsmöte hållet på Hova konditori.

– Nimoverken AB är verkligen ett föredöme för näringslivet i Hova även för många företag som är verksamma på mindre landsortskommuner. Vi ser fram emot att ska inspirera andra företag att etablera sig i Hova med sitt fantastiska läge, sa L-G Ytterberg.

Timo Taiminen tackade för utmärkelsen och bjöd in företagarföreningen till en visning av Nimo.

MT ber att få återkomma med ett reportage om Nimo.