16 jan 2016 12:40

16 jan 2016 12:40

Nätverksträff för "Sköna maj"

HOVA: Ulf Sandberg laddar inför våren

Måndag, 18 januari, samlas ett 40-tal personer i Hova sessionssal.

De representanter olika arrangörer från kommunerna runt Unden. Det handlar om årets första nätverksträff för natur- och kulturarrangemanget Sköna maj. Högsåsenföreningen som är samordnande förening meddelar att förändringar är på gång.

– Sköna Maj arrangeras i år hela 29 dagar, från 1 till 29 maj. Vidare utökas området till platser som Hajstorp, Lyrestad och Amnehärad samt Södra Råda, säger samordnare Ulf Sandberg.

År 2010 var det premiär för det, då nio dagar långa, Sköna maj. Föreningar, privatpersoner och affärsidkare runt Unden hakade på. När det nu är dags för sjunde upplagan har det alltså utökats både i tid och rum.

De representanter olika arrangörer från kommunerna runt Unden. Det handlar om årets första nätverksträff för natur- och kulturarrangemanget Sköna maj. Högsåsenföreningen som är samordnande förening meddelar att förändringar är på gång.

– Sköna Maj arrangeras i år hela 29 dagar, från 1 till 29 maj. Vidare utökas området till platser som Hajstorp, Lyrestad och Amnehärad samt Södra Råda, säger samordnare Ulf Sandberg.

År 2010 var det premiär för det, då nio dagar långa, Sköna maj. Föreningar, privatpersoner och affärsidkare runt Unden hakade på. När det nu är dags för sjunde upplagan har det alltså utökats både i tid och rum.