13 jan 2016 10:42

13 jan 2016 10:42

Diskodunk på Otterstrand

OTTERBÄCKEN: Ljud och ljusshow lyste upp samhället

För tredje året i rad har ungdomssektionen och OBK arrangerat ett skridskodisco.

Trots kylan kom cirka 170 barn och ungdomar till Otterstrand. Nytt för i år var att den så kallade Bandyräven var med och dansade på isen. Denna OBK:s maskot gjorde de allra yngsta ännu gladare. För ljud och ljusshowen svarade Peter Smedberg Fredriksson. I arrangörsstaben uttryckte ungdomsledare Fredrik Helge glädje och tacksamhet över arrangemanget och att närboende stod ut med dunket samt att han nu ser fram emot korpbandyn, 27 februari, där ungdomssektionen står som värd.

Trots kylan kom cirka 170 barn och ungdomar till Otterstrand. Nytt för i år var att den så kallade Bandyräven var med och dansade på isen. Denna OBK:s maskot gjorde de allra yngsta ännu gladare. För ljud och ljusshowen svarade Peter Smedberg Fredriksson. I arrangörsstaben uttryckte ungdomsledare Fredrik Helge glädje och tacksamhet över arrangemanget och att närboende stod ut med dunket samt att han nu ser fram emot korpbandyn, 27 februari, där ungdomssektionen står som värd.