23 dec 2015 13:28

23 dec 2015 13:28

Överklagar domen om batongmisshandeln

TING

Nyligen fälldes två män, en 18-åring och 21-åring, för en brutal misshandel i en Gullspångslägenhet. De ska ha misshandlat en 17-årig Törebodabo med en batong och knytnävsslag.

Den våldsamma händelsen inträffade i februari och vid tillfället ska en svart teleskopbatong ha använts mot 17-åringen, men även flera knytnävsslag. De dömda har i stort sett förnekat anklagelserna och hävdar nödvärn.

Båda har överklagat tingsrättens dom till Göta hovrätt.

Den våldsamma händelsen inträffade i februari och vid tillfället ska en svart teleskopbatong ha använts mot 17-åringen, men även flera knytnävsslag. De dömda har i stort sett förnekat anklagelserna och hävdar nödvärn.

Båda har överklagat tingsrättens dom till Göta hovrätt.