11 dec 2015 14:42

11 dec 2015 14:42

Bränder på Moelven-Vänerply

OTTERBÄCKEN: Två utryckningar samma natt

Två utryckningar fick räddningstjänsten göra natten till fredagen till Otterbäcken.

Klockan 00:34 indikerade ett automatlarm på Moelven-Vänerply. Det visade sig vare en filteranläggning på taket som brann. Räddningstjänsten och personal från fabriken hjälptes åt att släcka. Klockan 02:57 gick automatlarmet igen. Räddningstjänsten fick åter bege sig till fabriken, också denna gång för att släcka en brand vid filteranläggningen.

Klockan 00:34 indikerade ett automatlarm på Moelven-Vänerply. Det visade sig vare en filteranläggning på taket som brann. Räddningstjänsten och personal från fabriken hjälptes åt att släcka. Klockan 02:57 gick automatlarmet igen. Räddningstjänsten fick åter bege sig till fabriken, också denna gång för att släcka en brand vid filteranläggningen.