07 dec 2015 06:00

07 dec 2015 06:00

Surrealistisk julshow

GULLSPÅNG: Ungdomar i kort pjäs raljerade med roller

Fyllsjuk tomte (Thomas Pettersson) vaknar upp.

Skådespelarna är borta. Vad göra? Tomte-Thomas övertalar Halloween (Henrik Åkerblom), påskharen (Ellen Stålnacke), och lucian (Malin Jönsson) att spela med i ett julspel. Budskap? Man ska var rädda om varandra och tänka generöst. Publik: kommunfolk. Arrangör: Panncentralen, Ung plattform. Regi: Stefan Skärlund. Plats: Bio Gullspång.

Skådespelarna är borta. Vad göra? Tomte-Thomas övertalar Halloween (Henrik Åkerblom), påskharen (Ellen Stålnacke), och lucian (Malin Jönsson) att spela med i ett julspel. Budskap? Man ska var rädda om varandra och tänka generöst. Publik: kommunfolk. Arrangör: Panncentralen, Ung plattform. Regi: Stefan Skärlund. Plats: Bio Gullspång.