07 dec 2015 16:54

07 dec 2015 21:24

Lastbilsolycka utanför Otterbäcken

OTTERBÄCKEN

Vid 16.30-tiden på måndagen inträffade en singelolycka med lastbil på väg 200, strax utanför Otterbäcken.

Långtradaren, som var lastad med spånskivor, körde i diket i norrgående riktning mot Hova. Föraren, en man född 1954, lyckades ta sig ur lastbilen på egen hand, men fördes senare till sjukhus med lindriga skador. Han kunde dock lämna sjukhuset under kvällen.

Enligt polisen bärgades lastbilen sent under måndagskvällen.

Långtradaren, som var lastad med spånskivor, körde i diket i norrgående riktning mot Hova. Föraren, en man född 1954, lyckades ta sig ur lastbilen på egen hand, men fördes senare till sjukhus med lindriga skador. Han kunde dock lämna sjukhuset under kvällen.

Enligt polisen bärgades lastbilen sent under måndagskvällen.