13 nov 2015 09:38

13 nov 2015 09:38

Körde på fel sida E20

HOVA

Vid 19.30-tiden på torsdagen såg ett vittne hur en bilförare svängde ut på E20 vid Q-star i Hova och körde mot Mariestadshållet.

Felet var att han körde på fel sida av vägen i ungefär en kilometer. Den 62-årige bilföraren – som sedan kolliderade med ett fast föremål vid ST1-macken – skyllde händelsen på att rutorna var helt igenimmade.

62-åringen saknade giltigt körkort och är misstänkt för vårdslöshet i trafik och grov olovlig körning.

Felet var att han körde på fel sida av vägen i ungefär en kilometer. Den 62-årige bilföraren – som sedan kolliderade med ett fast föremål vid ST1-macken – skyllde händelsen på att rutorna var helt igenimmade.

62-åringen saknade giltigt körkort och är misstänkt för vårdslöshet i trafik och grov olovlig körning.