12 nov 2015 11:04

12 nov 2015 11:07

Nick Borgen och en gitarr

SÖDRA RÅDA

På lördag gästar Nick Borgen Södra Råda bygdegård.

Ensam med sin gitarr ger han ett program. Det talas om en musikalisk resa från 1960-talet till 2000-talet. Låtvalet spänner över Cornelis, Beatles, Creedence och, naturligtvis, hans egna hits. Kort sagt, en visshow med en akustisk gitarr.

Det hela ska dessutom blandas upp med en stor skopa humor. Nick Borgen blev känd i Sverige för den breda publiken år 1993 då han blev tvåa i den svenska Melodifestivalen med We are all the winners. En låt som han skrivit både text och musik till. We are all the winners blev en stor hit i Sverige och låg bland annat 23 veckor på Svensktoppen, varav de första fjorton veckorna på förstaplatsen.

En inte allt för djärv gissning är att låten ingår i programmet i Södra Råda på lördag.

Ett arrangemang av bygdegårdsföreningen i samarbete med Gullspångs riksteaterförening.

Ensam med sin gitarr ger han ett program. Det talas om en musikalisk resa från 1960-talet till 2000-talet. Låtvalet spänner över Cornelis, Beatles, Creedence och, naturligtvis, hans egna hits. Kort sagt, en visshow med en akustisk gitarr.

Det hela ska dessutom blandas upp med en stor skopa humor. Nick Borgen blev känd i Sverige för den breda publiken år 1993 då han blev tvåa i den svenska Melodifestivalen med We are all the winners. En låt som han skrivit både text och musik till. We are all the winners blev en stor hit i Sverige och låg bland annat 23 veckor på Svensktoppen, varav de första fjorton veckorna på förstaplatsen.

En inte allt för djärv gissning är att låten ingår i programmet i Södra Råda på lördag.

Ett arrangemang av bygdegårdsföreningen i samarbete med Gullspångs riksteaterförening.