08 nov 2015 14:57

08 nov 2015 21:47

Två bilar i brand

GULLSPÅNG

Polis och räddningstjänst kallades till Gullspång på natten mot söndagen. Orsaken var brand i tre bilar som stod parkerade på Villagatan. Larmet kom klockan 00.20 på söndagen. Troligen hade branden börjat i en av bilarna och därefter spritt sig vidare. Två av bilarna blev utbrända.

Någon risk för ytterligare spridning fanns inte, enligt räddningstjänsten. Orsaken till branden är okänd, men en anmälan om skadegörelse är upprättad.

Polis och räddningstjänst kallades till Gullspång på natten mot söndagen. Orsaken var brand i tre bilar som stod parkerade på Villagatan. Larmet kom klockan 00.20 på söndagen. Troligen hade branden börjat i en av bilarna och därefter spritt sig vidare. Två av bilarna blev utbrända.

Någon risk för ytterligare spridning fanns inte, enligt räddningstjänsten. Orsaken till branden är okänd, men en anmälan om skadegörelse är upprättad.