12 okt 2015 19:04

12 okt 2015 19:04

Gammal blir ung

GASSTORP: Mot crossbanan i Valkeberg!

Ett 40-tal mötte upp när Fagerlids hembygdsförening anordnade en mopedutflykt med start och mål vid Gasstorps före detta skola. Banan mätte drygt fyra mil. Ett anhalt var crossbanan i Valkeberg, där två varv avklarades. Arrangemanget avslutades med pannkakor i Gasstorp. ”Utflykten blev mycket uppskattad, det var deltagare från Örebro i norr till Skara i syd”, säger Jan Quick.

Ett 40-tal mötte upp när Fagerlids hembygdsförening anordnade en mopedutflykt med start och mål vid Gasstorps före detta skola. Banan mätte drygt fyra mil. Ett anhalt var crossbanan i Valkeberg, där två varv avklarades. Arrangemanget avslutades med pannkakor i Gasstorp. ”Utflykten blev mycket uppskattad, det var deltagare från Örebro i norr till Skara i syd”, säger Jan Quick.