30 sep 2015 09:21

30 sep 2015 09:22

Stöld av dyrbar båtmotor

HOVA

Mellan söndag och tisdag stals en 90-hästar båtmotor, en svart Suzuki, från en brygga vid Otterberget, Hova.

Någon klippte av en stålögla till en kätting vid båten som sedan verkar ha transporterats iväg. Båten hittades under tisdagen en bit bort från bryggan och då hade den legat och slagit mot stenar, samt skadat skrovet.

Det hade även stulits en bensintank som fanns i båten.

Mellan söndag och tisdag stals en 90-hästar båtmotor, en svart Suzuki, från en brygga vid Otterberget, Hova.

Någon klippte av en stålögla till en kätting vid båten som sedan verkar ha transporterats iväg. Båten hittades under tisdagen en bit bort från bryggan och då hade den legat och slagit mot stenar, samt skadat skrovet.

Det hade även stulits en bensintank som fanns i båten.