29 sep 2015 09:30

29 sep 2015 09:31

30-åring anhölls efter bråk i Gårdsjö

GÅRDSJÖ

En 30-årig man från Gullspångs kommun anhölls under måndagen misstänkt för grov misshandel, olaga hot, skadegörelse och ofredande.

30-åringen greps efter att under måndagen ha varit bråkig på en adress i Gårdsjö. Där ska han ha försökt slå en man i huvudet med ett däckverktyg, men den angripne mannen hann ducka och slaget träffade armen.

30-åringen hade även vid besöket ofredat en kvinna och hotat en granne, samt krossat ett fönster. Mannen, som var kraftigt påverkad, hämtades av polisen och fick nyktra till. Han anhölls sedan efter ett förhör.

I lördags kväll grep polisen 30-åringen eftersom han var efterlyst och skulle förhöras i ett misshandelsärende i Stockholm. Han släpptes fri efter ett åklagarbeslut. Målsägande ville nämligen inte medverka i en utredning.

En 30-årig man från Gullspångs kommun anhölls under måndagen misstänkt för grov misshandel, olaga hot, skadegörelse och ofredande.

30-åringen greps efter att under måndagen ha varit bråkig på en adress i Gårdsjö. Där ska han ha försökt slå en man i huvudet med ett däckverktyg, men den angripne mannen hann ducka och slaget träffade armen.

30-åringen hade även vid besöket ofredat en kvinna och hotat en granne, samt krossat ett fönster. Mannen, som var kraftigt påverkad, hämtades av polisen och fick nyktra till. Han anhölls sedan efter ett förhör.

I lördags kväll grep polisen 30-åringen eftersom han var efterlyst och skulle förhöras i ett misshandelsärende i Stockholm. Han släpptes fri efter ett åklagarbeslut. Målsägande ville nämligen inte medverka i en utredning.

  • Per Warvlin