27 sep 2015 19:49

27 sep 2015 19:49

Kvinna misshandlad i soffa

Polisen fick anledning att rycka ut till Gårdsjö vid flera tillfällen under lördagskvällen och -natten.

Vid ett av dem kunde de hämta in en man som var efterlyst för att förhöras i ett brottsärende i Stockholm. Vi en senare tidpunkt gällde det ett misshandelsfall. En kvinna, den efterlystes flickvän, besökte sin granne då två män kom dit.

Enligt anmälan flög en av männen på kvinnan då hon satt i soffan. Han slog och sparkade henne över hela kroppen, även i ansiktet, och drog henne i håret. Kvinnan lyckades ta sig ut ur bostaden och de båda männen försvann från platsen. Kvinnan fick svullnader, rodnader och sår som följd av misshandeln. Fler förhör väntar i ärendet.

Vid ett av dem kunde de hämta in en man som var efterlyst för att förhöras i ett brottsärende i Stockholm. Vi en senare tidpunkt gällde det ett misshandelsfall. En kvinna, den efterlystes flickvän, besökte sin granne då två män kom dit.

Enligt anmälan flög en av männen på kvinnan då hon satt i soffan. Han slog och sparkade henne över hela kroppen, även i ansiktet, och drog henne i håret. Kvinnan lyckades ta sig ut ur bostaden och de båda männen försvann från platsen. Kvinnan fick svullnader, rodnader och sår som följd av misshandeln. Fler förhör väntar i ärendet.