27 sep 2015 16:54

27 sep 2015 16:54

Fyllerister i vägkanten

Vid två tillfällen på söndagsmorgonen fick polisen ta hand om berusade personer på E20.

I det första fallet – vid tvåtiden på natten – fann patrullen, som var på väg norrut i ett annat ärende, en bil stående mitt på E20 strax före Hova. I bilen satt en redlöst berusad person, som togs omhand enligt lagen om berusade personer. Han har inte setts köra bilen, men nycklarna togs ifrån honom för säkerhets skull.

Strax efter nio var det dags igen. En påverkad person hade hittats sittande i en stillastående bil. Även den i Hovatrakten. Ambulans som kallats dit såg honom gå från platsen. Polisen hann ifatt mannen, som är i 35-årsåldern, och konstaterade att han var efterlyst av kriminalvården.

I det första fallet – vid tvåtiden på natten – fann patrullen, som var på väg norrut i ett annat ärende, en bil stående mitt på E20 strax före Hova. I bilen satt en redlöst berusad person, som togs omhand enligt lagen om berusade personer. Han har inte setts köra bilen, men nycklarna togs ifrån honom för säkerhets skull.

Strax efter nio var det dags igen. En påverkad person hade hittats sittande i en stillastående bil. Även den i Hovatrakten. Ambulans som kallats dit såg honom gå från platsen. Polisen hann ifatt mannen, som är i 35-årsåldern, och konstaterade att han var efterlyst av kriminalvården.