25 sep 2015 20:30

26 sep 2015 11:05

Smitning från älgolycka

NY VERSION. Vid 19.30-tiden på fredagskvällen inträffade en olycka på en mindre väg i höjd med Barrebacken utanför Otterbäcken, då en personbil kolliderade med en älg.

Älgen avled omedelbart. När polis och räddningstjänst kom till platsen fanns endast en körkortslös man på plats som påstod sig ha varit passagerare i bilen. Han var oskadd. De personer han sade sig ha liftat med hade försvunnit från platsen. Händelsen rubriceras därför som smitning från olycksplats.

 

Älgen avled omedelbart. När polis och räddningstjänst kom till platsen fanns endast en körkortslös man på plats som påstod sig ha varit passagerare i bilen. Han var oskadd. De personer han sade sig ha liftat med hade försvunnit från platsen. Händelsen rubriceras därför som smitning från olycksplats.

 

Till händelsekartan