16 sep 2015 11:56

16 sep 2015 11:57

Tennisturnering på Sörgården

GULLSPÅNG

Årets dubbelturnering vid banorna på Sörgården i Gullspång samlade fem dubbelpar som kämpade hårt om segern. Och bäst lyckades paret Dehlén/Hjalmarsson som förblev obesegrade. Turneringen präglades av gemytlig atmosfär under perfekta förhållanden. Övriga deltagande par var Jörgen Fredén/Tommy Johansson, Victor Jacobsson/Tobbe Andersson Kvist, Torny Ericsson/Adam Barba, Hans Gustén/Anders From.

Årets dubbelturnering vid banorna på Sörgården i Gullspång samlade fem dubbelpar som kämpade hårt om segern. Och bäst lyckades paret Dehlén/Hjalmarsson som förblev obesegrade. Turneringen präglades av gemytlig atmosfär under perfekta förhållanden. Övriga deltagande par var Jörgen Fredén/Tommy Johansson, Victor Jacobsson/Tobbe Andersson Kvist, Torny Ericsson/Adam Barba, Hans Gustén/Anders From.