26 aug 2015 16:46

26 aug 2015 16:46

Fel dela ut cirkusbiljetter

HOVA: Skolchef: "Det gick lite för fort"

När cirkusen kom till byn delades det ut fribiljetter till Regnbågsskolans elever.

Fel menar en förälder som varit i kontakt med MT.

– Hur gör de föräldrar som lever på marginalen och inte har råd att köpa en biljett till sig och eventuella syskon? Finns det inte en stor risk att många blir besvikna?

Vad svarar skolchefen på det?

Gick fort

– Jag fick höra talas om detta alldeles nyss och vi har sagt att händer det igen så måste cirkusen komma med biljetterna i så god tid att vi kan skriva till föräldrarna i det veckobrev som alla elever har med sig hem. Säga att erbjudandet finns, säger Yvonne Kjell, skol- och kulturchef i Gullspångs kommun.

Kan inte barn riskera att bli besvikna nu?

– Jo, det är just det jag menar, förvisso var syftet gott men det gick lite för fort och ska inte upprepas. Nästa gång får det bli som en förfrågan till föräldrarna, ungefär ”finns det något intresse”.

Fel menar en förälder som varit i kontakt med MT.

– Hur gör de föräldrar som lever på marginalen och inte har råd att köpa en biljett till sig och eventuella syskon? Finns det inte en stor risk att många blir besvikna?

Vad svarar skolchefen på det?

Gick fort

– Jag fick höra talas om detta alldeles nyss och vi har sagt att händer det igen så måste cirkusen komma med biljetterna i så god tid att vi kan skriva till föräldrarna i det veckobrev som alla elever har med sig hem. Säga att erbjudandet finns, säger Yvonne Kjell, skol- och kulturchef i Gullspångs kommun.

Kan inte barn riskera att bli besvikna nu?

– Jo, det är just det jag menar, förvisso var syftet gott men det gick lite för fort och ska inte upprepas. Nästa gång får det bli som en förfrågan till föräldrarna, ungefär ”finns det något intresse”.