21 aug 2015 09:31

21 aug 2015 09:31

Ny produktionschef på Nimo

Efter ett år med höga försäljningssiffror och en nyinvestering i fabriken i Hova på 30 miljoner kronor, rekryterar Nimo en ny produktionschef.

Rekryteringen gjordes internt, inom kort tillträder Jonas Rohdin sin nya tjänst.

– Att ta steget till produktionschef ska bli otroligt spännande och roligt. Nimo är ett framtidsföretag med väletablerade produkter och intern produktutveckling. Det finns också ett tydligt fokus på att ligga i teknologisk och energiekonomisk framkant. Dessa bitar var bidragande faktorer till att jag sökte mig hit från första början, säger Jonas Rohdin i ett pressmeddelande.

Rekryteringen gjordes internt, inom kort tillträder Jonas Rohdin sin nya tjänst.

– Att ta steget till produktionschef ska bli otroligt spännande och roligt. Nimo är ett framtidsföretag med väletablerade produkter och intern produktutveckling. Det finns också ett tydligt fokus på att ligga i teknologisk och energiekonomisk framkant. Dessa bitar var bidragande faktorer till att jag sökte mig hit från första början, säger Jonas Rohdin i ett pressmeddelande.