02 aug 2015 14:57

02 aug 2015 14:57

Leonberger i Ölme ännu inte funnen

KRISTINEHAMN

Mariestads-Tidningen har tidigare berättat om Leonbergerhunden Azlan som försvann från sin hundgård, tillsammans med familjens andra två hundar, i början av juli. Familjen är övertygad om att händelsen är en stöld och att inte hundarna rymt på eget bevåg.

Inom de närmsta dagarna anordnas ett sökande med hjälp av ID-hundar för att försöka spåra var Azlan kan tänkas befinna sig skriver Nya Kristinehamnsposten.

– Vi går inte ut med tid och dag eftersom han förmodligen är stulen, men det sker inom de närmsta dagarna. Inga andra hundar får vara med men däremot är vi glada för hjälpsamma människor, säger Marie Skoglund till NKP.

Hon berättar också att familjen fortfarande är skärrade efter händelsen.

– Vi lever i chock. Vi fattar inte att det finns folk som gör sådant här. På dagarna tar vi hand om våra barn och andra djur och på nätterna är vi ledsna och gråter.

Mariestads-Tidningen har tidigare berättat om Leonbergerhunden Azlan som försvann från sin hundgård, tillsammans med familjens andra två hundar, i början av juli. Familjen är övertygad om att händelsen är en stöld och att inte hundarna rymt på eget bevåg.

Inom de närmsta dagarna anordnas ett sökande med hjälp av ID-hundar för att försöka spåra var Azlan kan tänkas befinna sig skriver Nya Kristinehamnsposten.

– Vi går inte ut med tid och dag eftersom han förmodligen är stulen, men det sker inom de närmsta dagarna. Inga andra hundar får vara med men däremot är vi glada för hjälpsamma människor, säger Marie Skoglund till NKP.

Hon berättar också att familjen fortfarande är skärrade efter händelsen.

– Vi lever i chock. Vi fattar inte att det finns folk som gör sådant här. På dagarna tar vi hand om våra barn och andra djur och på nätterna är vi ledsna och gråter.