30 jul 2015 11:09

31 jul 2015 07:02

Gullspångsbo anhållen för våldtäkt

Nya förhör under torsdagen

Under onsdagen anhölls en Gullspångsbo i 40-årsåldern misstänkt för att ha våldtagit en tonåring.

Utredningen ska ha startat med en misstanke om ett fall av sexuellt övergrepp. Efter förhör med målsägande – en flicka i tonåren – har misstankarna uppgraderades till våldtäkt. Mannen och flickan ska inte ha haft någon relation med varandra, men de ska ha träffats i Gullspång där också våldtäkten misstänks ha skett.

Hur de fått kontakt med varandra är oklart. Nya förhör med den misstänkte ska hållas under torsdagen.

Utredningen ska ha startat med en misstanke om ett fall av sexuellt övergrepp. Efter förhör med målsägande – en flicka i tonåren – har misstankarna uppgraderades till våldtäkt. Mannen och flickan ska inte ha haft någon relation med varandra, men de ska ha träffats i Gullspång där också våldtäkten misstänks ha skett.

Hur de fått kontakt med varandra är oklart. Nya förhör med den misstänkte ska hållas under torsdagen.