23 apr 2015 12:50

23 apr 2015 12:50

Full fart på fullmäktige i Hova

HOVA

På onsdag sammanträder kommunfullmäktige i Hova sessionssal. Dagen före Valborg ska en räcka med medborgarförslag, där frågan om friskvårdspeng finns med, klubbas.

Den frågan sticker ut i så måtto att det är det enda förslaget som förväntas antas. Apropå att sticka ut finns även en delgivning som är anmärkningsvärd. En privatperson har skrivit ett öppet brev där hon ”begär att brevet ska dras i kommunfullmäktige”. Brevet innehåller både krav på ursäkt och skadestånd. Ordförande, A-C Erlandsson (S), säger till MT att hon inte har för avsikt att läsa upp brevet, det kommer att, som övriga delgivningar, delas ut skriftligt.

Brevet handlar om att i ”maj 2010 gjorde Gullspångs kommun två stycken ogrundade och falska polisanmälningar mot mig som kommuninvånare”. Brevet avslutas med att ”om inte kommunen vidtar ovanstående har jag inget emot att all fakta dras i tingsrätten.

 

Den frågan sticker ut i så måtto att det är det enda förslaget som förväntas antas. Apropå att sticka ut finns även en delgivning som är anmärkningsvärd. En privatperson har skrivit ett öppet brev där hon ”begär att brevet ska dras i kommunfullmäktige”. Brevet innehåller både krav på ursäkt och skadestånd. Ordförande, A-C Erlandsson (S), säger till MT att hon inte har för avsikt att läsa upp brevet, det kommer att, som övriga delgivningar, delas ut skriftligt.

Brevet handlar om att i ”maj 2010 gjorde Gullspångs kommun två stycken ogrundade och falska polisanmälningar mot mig som kommuninvånare”. Brevet avslutas med att ”om inte kommunen vidtar ovanstående har jag inget emot att all fakta dras i tingsrätten.