09 mar 2015 21:10

09 mar 2015 21:10

Knarkpåverkad satt i exets soffa

En man i 30-årsåldern misstänks för hemfridsbrott och ringa narkotikabrott efter en händelse i Hova på måndagskvällen.

När en kvinna kom hem till sin lägenhet vid 18.30-tiden fann hon en objuden gäst – hennes före detta pojkvän – i soffan. Hon lyckades så småningom få mannen, som även tagit mat ur kylskåpet, att lämna bostaden.

Polis kontaktades och när de påträffade mannen utomhus kunde de konstatera att han var narkotikapåverkad.

När en kvinna kom hem till sin lägenhet vid 18.30-tiden fann hon en objuden gäst – hennes före detta pojkvän – i soffan. Hon lyckades så småningom få mannen, som även tagit mat ur kylskåpet, att lämna bostaden.

Polis kontaktades och när de påträffade mannen utomhus kunde de konstatera att han var narkotikapåverkad.