27 jan 2015 07:32

29 jan 2015 05:53

Därför blev det strömavbrott i dag på morgonen

Strömavbrottet i Södra Råda som MT rapporterade om på morgonkvisten är nu åtgärdat.

Alla berörda kunder ska ha fått strömmen tillbaka. Orsaken till strömavbrottet var brand i en stolpe. Fortum hälsar i ett pressmeddelande att om någon kund i området fortfarande är helt eller delvis utan ström - så kan detta bero på ett annat fel. Dessa kunder ombeds därför att ringa Fortums felanmälan: 020-44 11 00.

Alla berörda kunder ska ha fått strömmen tillbaka. Orsaken till strömavbrottet var brand i en stolpe. Fortum hälsar i ett pressmeddelande att om någon kund i området fortfarande är helt eller delvis utan ström - så kan detta bero på ett annat fel. Dessa kunder ombeds därför att ringa Fortums felanmälan: 020-44 11 00.