26 jan 2015 14:07

29 jan 2015 05:55

Fritid ordnade populär aktivitet

LSS-fritid i Gullspång arrangerade dans i Hova hantverkshus under söndagseftermiddagen.

Gunnar Wallmon, Mariestad, stod för dansmusiken med sin enmansorkester. Publiken kom från hela kommunen samt Mariestad och Töreboda. ”Jättekul att vi kan erbjuda detta ibland, och det är ju tack vare de ideella krafterna som det fungerar. De gör ett jättejobb”, säger Katarina Blomqvist, fritidsansvarig inom LSS-fritid.

Gunnar Wallmon, Mariestad, stod för dansmusiken med sin enmansorkester. Publiken kom från hela kommunen samt Mariestad och Töreboda. ”Jättekul att vi kan erbjuda detta ibland, och det är ju tack vare de ideella krafterna som det fungerar. De gör ett jättejobb”, säger Katarina Blomqvist, fritidsansvarig inom LSS-fritid.