08 jan 2015 14:59

23 jan 2015 14:46

Sång och glädje

GULLSPÅNG: Lions på tvenne besök

Även i år besökte Lions Club Amnehärad avdelningen Sörgården på Amnegården. Det bjöds på lussekatter och tårta, medan Karl-Henry bjöd på musik och sång. Här ser vi textkunnige Tomas Fast samt Madelene Jepsen som hjälper till med sången. Traditionsenligt bjöds det lördagen före andra advent på kaffe och tårta i Amnegårdens matsal, till boende på sjukhemmet och trygghetsboendet. Även vid detta arrangemang stod Karl-Henry Jansson för underhållningen .

Även i år besökte Lions Club Amnehärad avdelningen Sörgården på Amnegården. Det bjöds på lussekatter och tårta, medan Karl-Henry bjöd på musik och sång. Här ser vi textkunnige Tomas Fast samt Madelene Jepsen som hjälper till med sången. Traditionsenligt bjöds det lördagen före andra advent på kaffe och tårta i Amnegårdens matsal, till boende på sjukhemmet och trygghetsboendet. Även vid detta arrangemang stod Karl-Henry Jansson för underhållningen .