21 dec 2014 22:16

23 jan 2015 13:57

Kvinna slog man på näsan

Ett par i Mariestad bråkade så mycket under helgen att polisen fick rycka ut till bostaden i Gullspång både lördag och söndag.

På lördagseftermiddagen bråkade paret så pass mycket att polisen tog med sig kvinnan. Hon fick sova ruset av sig men släpptes på söndagen efter förhör. Men på eftermiddagen var det dags igen. Kvinnan slog till mannen på näsan, och hon polisanmäldes för misshandel. Hon behövde dock inte följa med polisen denna gången.

På lördagseftermiddagen bråkade paret så pass mycket att polisen tog med sig kvinnan. Hon fick sova ruset av sig men släpptes på söndagen efter förhör. Men på eftermiddagen var det dags igen. Kvinnan slog till mannen på näsan, och hon polisanmäldes för misshandel. Hon behövde dock inte följa med polisen denna gången.