18 dec 2014 15:53

23 jan 2015 14:46

Foto: Owe E Hermansson

Julkonsert med elever från musikskolan

I veckan bjöd eleverna på den kommunala musikskolan på en julkonsert.
– För närvarande har vi drygt 100 elever inskrivna, sa Ulrik Ehn, när han hälsade välkommen.

Ett tjugotal av dessa elever fick i onsdagskväll chansen att gå upp på Regnbågsskolans scen. Programmet som musiklärarna satt samman var varierat. Från jullåtar som ”Mössens julafton” till sommarhits som ”Jag går och fiskar”. Här fanns också klassiker som ”2-4-6-8 Motorway” och rapp. Det sistnämnda levererad av Samuel Långström-Sandberg. Han imponerade när han framförde sin egen ” När jag inte är flum”. Bland sångsolister i övrigt (ja, det är dumt att nämna några när alla var bra, men...) kan nämnas Alice Albertsson-Tidestedt i ”All of me” och Alicia Blomqvist i ”En stjärna lyser så klart”.

Ett tjugotal av dessa elever fick i onsdagskväll chansen att gå upp på Regnbågsskolans scen. Programmet som musiklärarna satt samman var varierat. Från jullåtar som ”Mössens julafton” till sommarhits som ”Jag går och fiskar”. Här fanns också klassiker som ”2-4-6-8 Motorway” och rapp. Det sistnämnda levererad av Samuel Långström-Sandberg. Han imponerade när han framförde sin egen ” När jag inte är flum”. Bland sångsolister i övrigt (ja, det är dumt att nämna några när alla var bra, men...) kan nämnas Alice Albertsson-Tidestedt i ”All of me” och Alicia Blomqvist i ”En stjärna lyser så klart”.

  • Owe E Hermansson