21 okt 2014 14:49

23 jan 2015 14:43

"Jag känner en stor ödmjukhet"

Camilla McQuire tar över efter Fredrik Tidholm

Det blir Camilla McQuire som blir ny näringslivsansvarig i Gullspångs kommun efter Fredrik Tidholm.
– Jag börjar vid årsskiftet.

Camilla McQuire lämnar, efter fyra år, posten som centrumledare på Karlskoga näringsliv och turism AB: ”Chansen dök upp och jag tyckte att det lät jättespännande. Det kändes jättebra när jag pratade med dem och det är dags att göra något annat nu”, säger hon i en intervju i NWT.

När MT ringer upp berättar Camilla McQuire att hon ser fram emot jobbet samt att hon bor i Åtorp.

– Jag har läst på men vet inte så mycket om Gullspångs kommun, jag känner en stor ödmjukhet och kommer inte att röra om i grytorna det första jag gör.

Den 26 november ges en chans att träffa henne.

– Jag har tackat ja till en näringslivslunch.

Camilla McQuire lämnar, efter fyra år, posten som centrumledare på Karlskoga näringsliv och turism AB: ”Chansen dök upp och jag tyckte att det lät jättespännande. Det kändes jättebra när jag pratade med dem och det är dags att göra något annat nu”, säger hon i en intervju i NWT.

När MT ringer upp berättar Camilla McQuire att hon ser fram emot jobbet samt att hon bor i Åtorp.

– Jag har läst på men vet inte så mycket om Gullspångs kommun, jag känner en stor ödmjukhet och kommer inte att röra om i grytorna det första jag gör.

Den 26 november ges en chans att träffa henne.

– Jag har tackat ja till en näringslivslunch.

  • Owe E Hermansson