07 okt 2014 10:52

23 jan 2015 14:43

Frisk friluftsdag

OTTERBÄCKEN: SFI-elever fick spela brännboll

Elevernas entusiasm, glädje och engagemang under friluftsdagen gick inte att ta miste på trots en och annan regnskur.

Trots att vädrets makter inte visade sig på sin bästa sida blev friluftsdagen en mycket lyckad tillställning. Alla elever och lärare på SFI på lärcentrum i Otterbäcken började dagen med en promenad till Barfoten där brännboll var första aktivitet.

På programmet stod förutom grillning också tipspromenad, fotboll och en volleybollturnering. En och annan klubba svingades också, dock inte bandy, utan minigolfklubba.

Eftersom eleverna har efterlyst mer fysiska aktiviteter ska personalen hörsamma detta och satsa på återkommande evenemang. Syftet med detta är inte enbart fysisk aktivitet utan också att få en vi-känsla.

Trots att vädrets makter inte visade sig på sin bästa sida blev friluftsdagen en mycket lyckad tillställning. Alla elever och lärare på SFI på lärcentrum i Otterbäcken började dagen med en promenad till Barfoten där brännboll var första aktivitet.

På programmet stod förutom grillning också tipspromenad, fotboll och en volleybollturnering. En och annan klubba svingades också, dock inte bandy, utan minigolfklubba.

Eftersom eleverna har efterlyst mer fysiska aktiviteter ska personalen hörsamma detta och satsa på återkommande evenemang. Syftet med detta är inte enbart fysisk aktivitet utan också att få en vi-känsla.

  • Owe E Hermansson