18 sep 2014 06:00

23 jan 2015 14:42

Skadegörelse vid Pingstkyrkan

Natten mellan måndag och tisdag roade sig vandaler med att rycka upp blommor ur planteringarna vid Hova Pingstkyrka.

En av de gjutna blomvaserna kastades dessutom in genom ett fönster. Förutom nedskräpningen, då glaset krossade, orsakade händelsen stor skadegörelse. Av allt att döma slogs fönstret sönder i syfte att och orsaka förstörelse. Rörelselarmet utlöstes inte varför allt tyder på att ingen tog sig in i kyrkan. Händelsen är polisanmäld,

En av de gjutna blomvaserna kastades dessutom in genom ett fönster. Förutom nedskräpningen, då glaset krossade, orsakade händelsen stor skadegörelse. Av allt att döma slogs fönstret sönder i syfte att och orsaka förstörelse. Rörelselarmet utlöstes inte varför allt tyder på att ingen tog sig in i kyrkan. Händelsen är polisanmäld,