11 sep 2014 15:36

23 jan 2015 14:42

Segrade i dubbelturnering

GULLSPÅNG: Tennistävling avgjordes i flödande sol

Fem lag ställde upp när en tennisturnering arrangerades i Gullspång.
– Lyckad turnering som gav mersmak, säger Eric Mellberg.

I strålande sol, dessutom, avverkades en dubbelturnering i serieform. Fem lag deltog; dessa bestod av Torny Ericsson och Adam Babra, Håkan Dehlén och Henrik Hjalmarsson, Sonny Boberg och Jonas Boberg, Tommy Johansson och Jörgen Fredén, Pontus Sundström och Eric Mellberg

Då tävlingen genomfördes i serieform fick alla spela fyra matcher. Det rapporteras att det fina sensommarvädret inspirerade alla, allra mest Håkan Dehlén och Henrik Hjalmarsson som lyckades med konststycket att gå obesegrade genom seriespelet.

Några ledsamheter lär de övriga inte visat. Därtill bidrog det sponsrade prisbordet.

– Alla var överens om att det här måste vi göra om, och då gärna med fler deltagare, säger Eric Mellberg.

I strålande sol, dessutom, avverkades en dubbelturnering i serieform. Fem lag deltog; dessa bestod av Torny Ericsson och Adam Babra, Håkan Dehlén och Henrik Hjalmarsson, Sonny Boberg och Jonas Boberg, Tommy Johansson och Jörgen Fredén, Pontus Sundström och Eric Mellberg

Då tävlingen genomfördes i serieform fick alla spela fyra matcher. Det rapporteras att det fina sensommarvädret inspirerade alla, allra mest Håkan Dehlén och Henrik Hjalmarsson som lyckades med konststycket att gå obesegrade genom seriespelet.

Några ledsamheter lär de övriga inte visat. Därtill bidrog det sponsrade prisbordet.

– Alla var överens om att det här måste vi göra om, och då gärna med fler deltagare, säger Eric Mellberg.

  • Owe E Hermansson