03 aug 2014 06:00

23 jan 2015 14:40

Storpublik vid Badängsparken

Riktigt stor publik blev det vid årets Otterbäcksdag som firades av både lokalt byfolk och många tillresta som kunde njuta av ytterligare en varm sommardag med många trevliga aktiviteter vid Badängsparken.

Vid Folkets hus kunde den intresserade först ta del av en modevisning och en konstutställning, vid Badängsparken fanns ett antal knallar med hantverk, flugsvampar i betong att sitta på hade Ulla Svensson från Lyrestad och Åsa Ericksson med sommarställe i Otterbäcken stickade handvärmare på plats, bland andra.

Varmt lopp

Dagen bjöd på moln och ganska rejäl värme för de sex killar från bandylaget som ställde upp i sponsorloppet, ivrigt påhejade av publiken.

– Javisst är det härligt att hela byn stöttar oss så här, tyckte Henrik Larsson.

Hela 18 varv gjorde Nikolaj Barikov som orkade mest och övriga kämpade sig igenom mellan 15 och 17 varv runt 400- metersbanan på den givna halvtimmen. Inte dåligt i värmen tyckte publiken som villigt applåderade och pushade på. Runt 10 000 kronor i sponsorpengar räknade OBK in där.

Ansiktsmålning

i väntan på slutklämmen, dragningen i OBK:s billotteri, fanns gott om aktiviteter, barnen kunde göra egna pins eller få ansiktet målat av Unga Örnars representanter, och trevlig musikunderhållning sköttes av Hova Sound och Vismakarna. Grillat och fika, fiskedamm och lotterier mättade och roade och sjöräddningssällskapets båt fanns på plats för beskådan vid kajen. Senare på kvällen arrangerades också musikkväll med ”Under cover lovers”.

Billotteriet

Extra många strömmade till för att få resultatet av den spännande dragningen i lotteriet. Bilen gick i år till en man i Gullspång och båten till en före detta Otterbäcken tjej.

– Verkligen kul att så många kommer, det betyder mycket för klubben, sa en nöjd Ulf Williamsson,

Arrangörer var Föreningar i Otterbäcken i samarbete och Otterbäckens bandyklubb.

Vid Folkets hus kunde den intresserade först ta del av en modevisning och en konstutställning, vid Badängsparken fanns ett antal knallar med hantverk, flugsvampar i betong att sitta på hade Ulla Svensson från Lyrestad och Åsa Ericksson med sommarställe i Otterbäcken stickade handvärmare på plats, bland andra.

Varmt lopp

Dagen bjöd på moln och ganska rejäl värme för de sex killar från bandylaget som ställde upp i sponsorloppet, ivrigt påhejade av publiken.

– Javisst är det härligt att hela byn stöttar oss så här, tyckte Henrik Larsson.

Hela 18 varv gjorde Nikolaj Barikov som orkade mest och övriga kämpade sig igenom mellan 15 och 17 varv runt 400- metersbanan på den givna halvtimmen. Inte dåligt i värmen tyckte publiken som villigt applåderade och pushade på. Runt 10 000 kronor i sponsorpengar räknade OBK in där.

Ansiktsmålning

i väntan på slutklämmen, dragningen i OBK:s billotteri, fanns gott om aktiviteter, barnen kunde göra egna pins eller få ansiktet målat av Unga Örnars representanter, och trevlig musikunderhållning sköttes av Hova Sound och Vismakarna. Grillat och fika, fiskedamm och lotterier mättade och roade och sjöräddningssällskapets båt fanns på plats för beskådan vid kajen. Senare på kvällen arrangerades också musikkväll med ”Under cover lovers”.

Billotteriet

Extra många strömmade till för att få resultatet av den spännande dragningen i lotteriet. Bilen gick i år till en man i Gullspång och båten till en före detta Otterbäcken tjej.

– Verkligen kul att så många kommer, det betyder mycket för klubben, sa en nöjd Ulf Williamsson,

Arrangörer var Föreningar i Otterbäcken i samarbete och Otterbäckens bandyklubb.

  • Ewa Renverth