30 jul 2014 16:08

23 jan 2015 14:40

Bil med släp voltade

UPPDATERAD: En singelolycka inträffade strax före klockan 15 på E 20 norr om Hova. En personbil med släp körde av vägen och blev liggande på taket i diket efter att släpet wobblat ordentligt ett par gånger och kommit över på fel sida av vägen.

Två ambulanser var snabbt på plats och en ambulanshelikopter var på gång men avblåstes. Alla tre som fanns i olycksbilen var ute när räddningstjänsten kom till platsen och de fördes till sjukhus för kontroll utan några skador.

Ögonvittnet Emma Vigg som mötte olycksbilen på sin vägghalva och sedan larmade räddningstjänsten säger att släpet var lastat med en bil som verkade stå för långt bak, wobblade och fick sladd flera gånger. Bilen på släpet var inblandad i en olycka på E20 på tisdagen.

Två ambulanser var snabbt på plats och en ambulanshelikopter var på gång men avblåstes. Alla tre som fanns i olycksbilen var ute när räddningstjänsten kom till platsen och de fördes till sjukhus för kontroll utan några skador.

Ögonvittnet Emma Vigg som mötte olycksbilen på sin vägghalva och sedan larmade räddningstjänsten säger att släpet var lastat med en bil som verkade stå för långt bak, wobblade och fick sladd flera gånger. Bilen på släpet var inblandad i en olycka på E20 på tisdagen.

  • Ewa Renverth