03 jul 2014 10:54

23 jan 2015 14:39

Med fika i det gröna

HOVA

I onsdags gjorde avdelning Linden på äldreboendet Mogården en utflykt till Riddarparken.

– Det är ju så fint väder och då tänkte vi att vi tar med kaffet till parken så får vi samtidigt se hur det går med förberedelserna inför riddarveckan, sa Vivan Gustavsson, som dessutom tillägnade de feriearbetande ungdomar förtjänsten att utflykten var möjlig.

– Är vi några extra är det så mycket lättare att göra en sådan här utflykt.

I onsdags gjorde avdelning Linden på äldreboendet Mogården en utflykt till Riddarparken.

– Det är ju så fint väder och då tänkte vi att vi tar med kaffet till parken så får vi samtidigt se hur det går med förberedelserna inför riddarveckan, sa Vivan Gustavsson, som dessutom tillägnade de feriearbetande ungdomar förtjänsten att utflykten var möjlig.

– Är vi några extra är det så mycket lättare att göra en sådan här utflykt.