06 jun 2014 19:44

23 jan 2015 14:38

Snus och köttbullar - vad är typiskt svenskt?

Carina Gullberg var inbjuden att hålla nationaldagstalet vid det traditionella kakkalaset i Hova församlingshem.

Hon höll sig i ett kort och roande tal på tema ”vad är typiskt svenskt?” Svaren varierade allt från köttbullar till snus. Kvällen inleddes annars med att Hova-Älgarås kyrkokör sjöng ett knippe sommarsånger. För det dignande kaffebordet – 75 sorter samt 12 tårtor – svarade Hova-Bjerke kyrkliga syförening.

Hon höll sig i ett kort och roande tal på tema ”vad är typiskt svenskt?” Svaren varierade allt från köttbullar till snus. Kvällen inleddes annars med att Hova-Älgarås kyrkokör sjöng ett knippe sommarsånger. För det dignande kaffebordet – 75 sorter samt 12 tårtor – svarade Hova-Bjerke kyrkliga syförening.