29 apr 2014 13:58

23 jan 2015 14:35

Fyllde tolv kassar med skräp

Klass tre på Regnbågsskolan i Hova tog tillsammans med sin lärare Marie-Louise Gustafsson, en promenad i det vackra vårvädret.

Försedda med handskar och kassar, promenerade de från skolan till Riddarparken. På den biten samlade de ihop tolv kassar med skräp. Marie-Louise kommer ihåg när hon gick i skolan och alla klasser deltog i en kampanj som hette ”Håll naturen ren”. Alla barnen fördelades på olika områden i Hova och samlade skräp tillsammans.

Försedda med handskar och kassar, promenerade de från skolan till Riddarparken. På den biten samlade de ihop tolv kassar med skräp. Marie-Louise kommer ihåg när hon gick i skolan och alla klasser deltog i en kampanj som hette ”Håll naturen ren”. Alla barnen fördelades på olika områden i Hova och samlade skräp tillsammans.