24 mar 2014 14:28

23 jan 2015 14:33

Gospel hela lördagen i Hova

Det var gospel på schemat till Pingstkyrkan i Hova i lördags.
Efter en dag med mycket övning avslutades kvällen med en konsert inför en fullsatt kyrka.

Under lördagen övades det gospelsång i Pingstkyrkan under ledning av Hanna Lewin samt Ulf och Åsa Nomark. Kören bestod av sångsugna från Hova, Gullspång, Älgarås och orter runt omkring. På lördagskvällen var det gospelkonsert i en fullsatt kyrka. Repertoaren bestod av både traditionella gospelsånger och nyare material på både engelska och svenska.

Gruppen Revoice bjöd även på egna sånger och stod för flera soloinslag tillsammans med Linnea Einmaa. Det gavs även tillfälle för publiken att vara med i sången. Efter konserten var det servering för alla. Gospel betyder glatt budskap och både körsångare och publik fick uppleva en glädjefylld konsert.

Under lördagen övades det gospelsång i Pingstkyrkan under ledning av Hanna Lewin samt Ulf och Åsa Nomark. Kören bestod av sångsugna från Hova, Gullspång, Älgarås och orter runt omkring. På lördagskvällen var det gospelkonsert i en fullsatt kyrka. Repertoaren bestod av både traditionella gospelsånger och nyare material på både engelska och svenska.

Gruppen Revoice bjöd även på egna sånger och stod för flera soloinslag tillsammans med Linnea Einmaa. Det gavs även tillfälle för publiken att vara med i sången. Efter konserten var det servering för alla. Gospel betyder glatt budskap och både körsångare och publik fick uppleva en glädjefylld konsert.