05 feb 2014 11:18

23 jan 2015 14:31

Späckat program på sportlovet

Årets sportlovsprogram är verkligen innehållsrikt. Utöver ett antal aktiviteter varje dag är det tre dagsutflykter: En till Säfsen och två till Dalenium i Stenstorp.

Programmet tjuvstartar på lördagen vid elljusspårets vindskydd i Gullspång där OK Amne arrangerar märkestagning (även onsdag). Under helgen visar Bio Gullspång ”Frost” (även onsdag).

måndagen är det luftgevär i Gullspång (även onsdag), och i Hova erbjuds ”designa ditt eget glas” hos glaskonstnär Eva Rittsel (även onsdag). I Vuxenskolans lokaler erbjuds ”pyssla med ståltråd”. I Gårdsjö har ridklubben prova-på-ridning.

Under tisdagen: Måla med bivax i Vuxenskolans lokaler i Hova, i Gullspång är det dans på Smältverket med Bankez (även fredag), och på kvällen prova på bordtennis vid Gullstensskolan (även torsdag).

Under onsdagen är skidresa till Säfsen. I Vuxenskolans lokaler i Hova är det prova på teater. På biblioteken kan man tillverka kort inför Alla hjärtans dag. På Movallen är det aktiviteter i Hova IF:s regi. I Amnehärads församlingshem korvgrillning och pyssel. Elektro 10 erbjuder prova på kickboxning.

torsdagen arrangeras en dagsutflykt till teknikcentret Dalenium i Stenstorp (även tisdagen). Det är anmälan som gäller. Elever från högstadiet följer med som faddrar. På fredagen är skridskoåkning bandyplan i Otterbäcken.

Det är att notera att GIF har gymnastikpass i stort sett varje dag i Gullstensskolans gymnastiksal, och att Hova IF har ett liknande program under veckan i Regnbågsskolans gympasal, samt att Smältverket har aktiviteter varje dag.

Programmet tjuvstartar på lördagen vid elljusspårets vindskydd i Gullspång där OK Amne arrangerar märkestagning (även onsdag). Under helgen visar Bio Gullspång ”Frost” (även onsdag).

måndagen är det luftgevär i Gullspång (även onsdag), och i Hova erbjuds ”designa ditt eget glas” hos glaskonstnär Eva Rittsel (även onsdag). I Vuxenskolans lokaler erbjuds ”pyssla med ståltråd”. I Gårdsjö har ridklubben prova-på-ridning.

Under tisdagen: Måla med bivax i Vuxenskolans lokaler i Hova, i Gullspång är det dans på Smältverket med Bankez (även fredag), och på kvällen prova på bordtennis vid Gullstensskolan (även torsdag).

Under onsdagen är skidresa till Säfsen. I Vuxenskolans lokaler i Hova är det prova på teater. På biblioteken kan man tillverka kort inför Alla hjärtans dag. På Movallen är det aktiviteter i Hova IF:s regi. I Amnehärads församlingshem korvgrillning och pyssel. Elektro 10 erbjuder prova på kickboxning.

torsdagen arrangeras en dagsutflykt till teknikcentret Dalenium i Stenstorp (även tisdagen). Det är anmälan som gäller. Elever från högstadiet följer med som faddrar. På fredagen är skridskoåkning bandyplan i Otterbäcken.

Det är att notera att GIF har gymnastikpass i stort sett varje dag i Gullstensskolans gymnastiksal, och att Hova IF har ett liknande program under veckan i Regnbågsskolans gympasal, samt att Smältverket har aktiviteter varje dag.

  • Owe E Hermansson