19 dec 2013 21:06

23 jan 2015 14:29

Julmys bland nissar och talanger

För tredje året i rad arrangerades ”Julstämning i Hova”. Uppslutningen? Tja, om vi säger fem plusgrader och regn...

Asch vilket tråkigt väder! Men det blev ändå något fint över tomteparaden. Ett tjugotal små och stora gick med facklor förbi en fåtalig och utspridd men tacksam publik. Och på Veramagasinet väntade korv och sång.

Medan smånissarna myste på Veramagasinet förberedde musiklärarna, Jonas Tropp och Ulrik Ehn, en julshow; i år förlagd till församlingshemmet.

Elever och personal fick även i år ihop ett beundransvärt program. Fanny Dahlberg-Gonzalez, piano och sång och Linnea Svensson, bas, inledde med ”Into the woods” och ”Amarula”. De fick hjälp av Jonas, gitarr, och Ulrik trummor.

Sedan följde Alice Albertsson-Tidestedt (”Rolling in the deep”), Hanna Svensson (piano i Für Elise och We wish you), Sihamn Nahra (Little things), Josefin Arvidsson-Bertilsson (En stjärna lyser så klart), Alicia Blomqvist och Ida Nordström (Utan dina andetag), Nora, Thilda och Kajsa (Last Christmas).

Showen slutade med att Fanny, i högform, sjöng klassikern ”I will survive” kompad av bland annat Willian Andersson, trummor samt musiklärarna.

– Vi har 110 elever inskrivna på musikskolan, det är riktigt bra siffra, hann Jonas och Ulrik också berätta.

Julstämning i Hova slutade också i musikens tecken. Vid Veramagasinet gjorde lucian med tärnor ett framträdande.

Asch vilket tråkigt väder! Men det blev ändå något fint över tomteparaden. Ett tjugotal små och stora gick med facklor förbi en fåtalig och utspridd men tacksam publik. Och på Veramagasinet väntade korv och sång.

Medan smånissarna myste på Veramagasinet förberedde musiklärarna, Jonas Tropp och Ulrik Ehn, en julshow; i år förlagd till församlingshemmet.

Elever och personal fick även i år ihop ett beundransvärt program. Fanny Dahlberg-Gonzalez, piano och sång och Linnea Svensson, bas, inledde med ”Into the woods” och ”Amarula”. De fick hjälp av Jonas, gitarr, och Ulrik trummor.

Sedan följde Alice Albertsson-Tidestedt (”Rolling in the deep”), Hanna Svensson (piano i Für Elise och We wish you), Sihamn Nahra (Little things), Josefin Arvidsson-Bertilsson (En stjärna lyser så klart), Alicia Blomqvist och Ida Nordström (Utan dina andetag), Nora, Thilda och Kajsa (Last Christmas).

Showen slutade med att Fanny, i högform, sjöng klassikern ”I will survive” kompad av bland annat Willian Andersson, trummor samt musiklärarna.

– Vi har 110 elever inskrivna på musikskolan, det är riktigt bra siffra, hann Jonas och Ulrik också berätta.

Julstämning i Hova slutade också i musikens tecken. Vid Veramagasinet gjorde lucian med tärnor ett framträdande.

  • Owe E Hermansson