05 dec 2013 19:00

23 jan 2015 14:28

Emelie lucia i Gullspång

Emelie Sjögren, kandidat nummer ett, blev lucia i Gullspång och Södra Råda.

Nu är det klart, Emelie Sjögren, inkasserade flest röster när Gullspångs IF arrangerade ”Amnehärad och Södra Råda lucia 2013”.

Resultatet meddelades när GIF:s luciakommitté samlade kandidaterna igår kväll. Emelie Sjögren kommer att få sitt luciasmycke, vid en ceremoni på söndag eftermiddag i Amnehärads kyrka. Vid ceremonin, där även tärnorna får smycken, medverkar också förra årets lucia Elin Ytterberg.

Om Emelie kan berättas att hon nu går i årskurs nio på Gullstensskolan och att hon sökt till hotell och turismprogrammet i valet till gymnasiet. Hennes drömyrke är att bli reseledare. Något som gör att hennes uppgift på söndag, leda sina kamrater – tärnorna – in i en fullsatt kyrka i Gullspång, kommer att gå som en dans.

Nu är det klart, Emelie Sjögren, inkasserade flest röster när Gullspångs IF arrangerade ”Amnehärad och Södra Råda lucia 2013”.

Resultatet meddelades när GIF:s luciakommitté samlade kandidaterna igår kväll. Emelie Sjögren kommer att få sitt luciasmycke, vid en ceremoni på söndag eftermiddag i Amnehärads kyrka. Vid ceremonin, där även tärnorna får smycken, medverkar också förra årets lucia Elin Ytterberg.

Om Emelie kan berättas att hon nu går i årskurs nio på Gullstensskolan och att hon sökt till hotell och turismprogrammet i valet till gymnasiet. Hennes drömyrke är att bli reseledare. Något som gör att hennes uppgift på söndag, leda sina kamrater – tärnorna – in i en fullsatt kyrka i Gullspång, kommer att gå som en dans.