27 nov 2013 15:58

23 jan 2015 14:28

Rondellgranen på plats

Med solen i ryggen och med termometern pendlande på sju-åtta plusgrader såg Willie Gustavsson och Erik Fridén till att ”rondellgranen” kom på plats i Hova under onsdagen. Förarbetet inför helgens julmarknad gjordes alltså under höstliknande förutsättningar.

Det vankas mycket aktiviteter på söndag i Hova. Köpmannaföreningen laddar med tipspromenad. Det blir dans och lek på torget med Hova Sound, även frikyrkorna ska sjunga och senare även en barnkör. Julmarknaden avslutas med att Hova lions avslöjar vem som fått flest röster av luciakandidaterna.

I Gullspång, där granen redan är på plats, blir det också traditionell julmarknad. Luciakandidaterna visar upp sig samt sjunger. Det är också sista dagen att lägga en röst på sin favoritkandidat. Vem som fått flest röster kommer dock inte arrangören GIF att avslöja förrän några dagar senare.

Även i Gullspång blir det sång och musik på torget och öppna affärer.

Med solen i ryggen och med termometern pendlande på sju-åtta plusgrader såg Willie Gustavsson och Erik Fridén till att ”rondellgranen” kom på plats i Hova under onsdagen. Förarbetet inför helgens julmarknad gjordes alltså under höstliknande förutsättningar.

Det vankas mycket aktiviteter på söndag i Hova. Köpmannaföreningen laddar med tipspromenad. Det blir dans och lek på torget med Hova Sound, även frikyrkorna ska sjunga och senare även en barnkör. Julmarknaden avslutas med att Hova lions avslöjar vem som fått flest röster av luciakandidaterna.

I Gullspång, där granen redan är på plats, blir det också traditionell julmarknad. Luciakandidaterna visar upp sig samt sjunger. Det är också sista dagen att lägga en röst på sin favoritkandidat. Vem som fått flest röster kommer dock inte arrangören GIF att avslöja förrän några dagar senare.

Även i Gullspång blir det sång och musik på torget och öppna affärer.