25 nov 2013 18:00

23 jan 2015 14:19

Politiker polisanmäld för skylt

– Jag tycker det är så allvarligt att man borde rikta ett misstroende mot Roland Karlsson, säger Berthil Jansson (FP) som lämnat in en polisanmälan.

MT har berättat om att Roland Karlsson (C) som i somras plockade ner en trafikskylt i Gullspång, bland annat med motiveringen att det är fel att bötfälla de som parkerar för att handla lokalt.

En som inte är imponerad av Roland Karlssons argument är Berthil Jansson, ersättare i kommunfullmäktige.

– Den här frågan har beretts noggrant tillsammans med trafikverket. Ett demokratiskt fattat beslut. En arbetsordning som är självklar för många men uppenbarligen inte för alla. Roland Karlsson har med sitt handlande agerat egenmäktigt.

– Jag tycker det är så allvarligt att han man borde resa ett misstroende mot honom. Han är oförmögen att hålla isär rollerna och jag undrar, vad säger de övriga i Centerpartiet? Lokalt och regionalt. Ofattbart att de kan ha en företrädare med så dåligt omdöme.

MT har berättat om att Roland Karlsson (C) som i somras plockade ner en trafikskylt i Gullspång, bland annat med motiveringen att det är fel att bötfälla de som parkerar för att handla lokalt.

En som inte är imponerad av Roland Karlssons argument är Berthil Jansson, ersättare i kommunfullmäktige.

– Den här frågan har beretts noggrant tillsammans med trafikverket. Ett demokratiskt fattat beslut. En arbetsordning som är självklar för många men uppenbarligen inte för alla. Roland Karlsson har med sitt handlande agerat egenmäktigt.

– Jag tycker det är så allvarligt att han man borde resa ett misstroende mot honom. Han är oförmögen att hålla isär rollerna och jag undrar, vad säger de övriga i Centerpartiet? Lokalt och regionalt. Ofattbart att de kan ha en företrädare med så dåligt omdöme.