13 sep 2018 06:00

13 sep 2018 06:00

Uppskattat brassläger

Insändare: Musikskola

Elever. Tack vare duktiga och engagerade musiklärare från bland annat Mariestad, Tibro, Tidaholm och Falköping kunde ytterligare ett brassläger hållas på Flämslätt för ett 70-tal ungdomar.

Där fick dom öva på sina instrument, umgås, bada, leka och äta god mat. Söndagen bjöds på konsert utomhus för anhöriga. Alla tillsammans och dessutom var åldersgrupp för sig. Detta var helt fantastiskt och jag hoppas verkligen att ni beslutsfattare öppnar era ”plånböcker” rejält så detta får fortsätta många år framöver.

Farmor till en duktig trumpetare

Där fick dom öva på sina instrument, umgås, bada, leka och äta god mat. Söndagen bjöds på konsert utomhus för anhöriga. Alla tillsammans och dessutom var åldersgrupp för sig. Detta var helt fantastiskt och jag hoppas verkligen att ni beslutsfattare öppnar era ”plånböcker” rejält så detta får fortsätta många år framöver.

Farmor till en duktig trumpetare

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.